jobbdator.se » Blog Archive Gratis projektplaneringsprogram

content top

Gratis projektplaneringsprogram

Gratis projektplaneringsprogram
Print
Uppdaterad: 2014-06-01

Länkar uppdaterade juni 2014

Om du jobbar med projekt så har du troligen ett behov av ett projektplaneringsprogram för att kunna göra Gantt-scheman, milstolpeplaner och annat som används inom projekthantering. Ett vanligt program för detta är Microsoft Project som är ett utmärkt program för projektplanering – med det kostar en hel del och om man inte använder det regelbundet kan det kännas som en onödig utgift. Men det finns alternativ som är gratis.

OpenProj från Serena är ett projektplaneringsprogram för Windows, Mac och Linux. Enligt tillverkaren kan programmet göra allt som Microsoft Project kan.

Ett annat alternativ som dock bara finns för Windows är Open Workbench som också gör samma sak som Microsoft Project. I bägge fallen jämför man sig mot singelversionen, dvs där du kör programmet för eget bruk på din PC.

Ytterligare alternativ är GanttProject och ToDoList som passar för de lite enklare behoven

Ett alternativ till projektplaneringsprogram på din PC är någon av de webbtjänster som finns. I Projektarbete i molnet tar jag upp ett antal webbaserade tjänster för detta. De har ofta en gratis version för dig som har ett enkelt projekt.

Sök efter mer information:

Anpassad sökning

Print


4 kommentarer till “Gratis projektplaneringsprogram”

 1. BosseWeb says:

  Underbart bra! Det här har jag letat efter.
  Tack för tips!

 2. […] Fritt översatt från hemsidan för Serena OpenProj Inspirerat från en artikel på JobbDator: Gratis projektplaneringsprogram […]

 3. Tommy says:

  Spana in, utan jämförelse BÄST.

 4. Tommy says:

  http://www.gantter.com/
  Gantter is revolutionizing project scheduling

Skriv en kommentar

You must be logged in to post a comment.


Clicky Web Analytics 86 databasfrågor och sidan laddas på 2.540 sekunder.