Hyr en uppställningsplats i Stockholm

Behöver du mer plats för att lagra säsongsvaror är det perfekt att hyra en uppställningsplats i Stockholm för den tiden du behöver utnyttja den här tjänsten.

Det finns företag som låter inhägna ett område som står tomt för att hyra ut det som tillfällig uppställningsplats i Stockholm. Du kanske exempelvis säljer julgranar och pulkor på vintern, gräsklippare och husvagnar på sommaren. När du får in ett stort parti är du garderad inför all kommande efterfrågan.

Köper du in stora mängder gods får du ofta mängdrabatt, och det är samtidigt praktiskt att slippa göra tilläggsbeställningar när lagret tryter. Hyr en uppställningsplats i god tid så får du plats med alla dina prylar när leveransen kommer och du har ett välfyllt varulager.

Uppställningsplats kompletterar vanligt lager

Du har troligen redan ett varulager som fylls på med jämna mellanrum. Men det är inte ekonomiskt att bygga ut det för tillfälliga toppar i försäljningen. Då är en uppställningsplats i Stockholm det perfekta komplementet. Det är ett markområde som hålls låst och försäkrat, och du hyr det för en begränsad tid.

Säsongsvaror som är avsedda för en massiv efterfrågan ger goda affärsmöjligheter för den som kan leverera. Kanske flyttar du ut andra saker från ditt vanliga lager och låter säsongsvarorna flytta in. Du disponerar en betydligt större yta och kan göra det efter eget behag. Har du ett kontrakt på en uppställningsplats i Stockholm kan du utöka ditt sortiment och sälja något annat på prov, om du skulle vilja prova på en ny bransch.