Boka tid hos en företagsmäklare

Tänker du lämna över ditt företag i Stockholm till barnen? Innan du tar några beslut bör du tala med en företagsmäklare som kan vägleda dig så att du gör på det rätta sättet skattemässigt.

Funderar du på att överlåta ditt företag, eller vill du sälja det? Kontakta först en företagsmäklare i Stockholm. Barnen kanske bara motvilligt vill ta över, och då bör du kanske fundera på om du kan sälja det till någon som betalar bra. Sedan kan du dela ut lite pengar till dina barn och behålla en god slant själv. Det är inte alltid barnen har samma intressen som föräldrarna. Det kan låta bra att få överta ett företag, men det kräver engagemang för att lyckas, plus det faktum att delägarna måste hålla sams.

Företagsmäklaren har ett brett kontaktnät

Om det känns mer som ett tvång än en glädje att ta över pappas företag så kanske någon annan vill lägga ner det jobb som behövs i stället. Någon är kanske rentav beredd på att betala en rejäl slant för ett inarbetat företagsnamn. Du kan anlita en företagsmäklare i Stockholm som har ett brett kontaktnät och känner många presumtiva kunder. Du får råd och tips utefter din situation och ärendet hanteras diskret av en expert på både försäljning och skattefrågor.
Riskera inte att barnen kör firman i konkurs om de inte visar något intresse för företaget. Det kan finnas en bättre lösning som ni alla tjänar på. En företagsmäklare har mångårig vana vid sådana ärenden och kan ge dig sina bästa tips.