Skrivare utan strul

Att hyra skrivare och kopiator är en bra affär. Att slippa dyra inköp samtidigt som du får support, utbildning och garantier på köpet gör att du slipper huvudvärken som skrivarstrul medför.

Om det finns något som alltid ställer till förtret och dåligt humör på kontoret så är det skrivare och kopiator. Någonsin fastnat med tonerbytet och förstört skjortan? Försökt få ny skrivare att lira med nätverket?

Oavsett om du behöver en enkel a4 eller a3-skrivare eller behöver en riktig kopiator med alla finesser så kan du slippa skrivarproblem genom att hyra istället för att köpa skrivare. Att slippa ett dyrt inköp och sprida kostnaderna är ju en vinst i sig men det finns många fördelar.

Support och garanti

En skrivare och kopiator slits snabbt ut när de används flitigt. Faktiskt är kostnaden i inköp ofta långt mindre än servicekostnaden under maskinens livstid. Genom att hyra skrivare så får du den senaste modellen med support och garanti. Men en kort utbildning av kontaktperson på företaget så går det snabbt att komma igång och dra full nytta av alla finesser för att maximera produktiviteten.

Med förebyggande service innan saker går sönder så blir det inga avbrott i arbetet i onödan och inte minst slipper du dåligt humör och förstörda skjortor. Skulle det av någon anledning inte fungera så är det bara ett telefonsamtal bort till kompetenta tekniker som kan hjälpa på plats.

Förändras behovet så är det enkelt att uppgradera sig till en större skrivare eller kopiator utan problemen med var man ska göra av den gamla skrivaren.