Låt mötet komma till dig

Har du svårt att hinna ta dig från ett möte till ett annat? Missade du lunchen idag igen, för att det blev bilkö på väg från mötet på andra sidan stan? Då finns det enklare sätt att arbeta på.

Hur mycket tid lägger du på att ta dig från ett möte till ett annat? Om du har möten som ligger utanför din arbetsplats så kan bara resan fram och tillbaka ta mer tid än själva mötet. Tänk på allt vettigt som du hade kunnat göra istället för att sitta i en bil på väg till eller ifrån ett möte.
Ibland är det så det surrar i ditt huvud. Möte, möte, möte. Nästan så nackhåret reser sig när du hör ordet. Du vet att det är viktigt och att det kommer gott ur det, men det är bara så segt att behöva ta dig tid för alla resor. Och all tid som sedan går åt till att sitta och vänta. För att inte tala om det oändliga småpratet efteråt.

Enkelt och tidseffektivt

Genom att ha digitala möten istället för fysiska, så kan du få ut mer av din arbetsdag. Du kan skriva mejl, prata i telefonen eller utföra någon annan arbetsuppgift ända tills mötet börjar. Och om du är hungrig eller törstig så kan du till och med äta och dricka under mötet, om det är ett möte som du har med kollegor förstås. Det blir en arbetsdag som förenklar för dig och som sparar pengar.