Ta hand om din personal

Vilken lyx att få massage på din arbetsplats! Din arbetsgivare bryr sig om dig och vill att du ska må bra. Det känns väl extra bra när du samtidigt löser upp knutor och sätter igång blodflödet?

God ekonomi i ett företag går att nå på flera olika sätt. Det handlar om att öka intäkterna och att minska kostnaderna. Men ibland måste du öka kostnaderna för att öka intäkterna på sikt. Hur går det till? Jo, genom att ta väl hand om din personal kan du minska sjukskrivningar och öka både personalens arbetstempo och deras motivation. Nöjd personal ger nöjda kunder, det är ett välkänt faktum. Och att nöjd personal även gör ett bättre jobb generellt, är det många som kan skriva under på. Men hur ska du göra för att din personal ska må bra och vara nöjda? Handlar allt om storleken på lönen eller är det annat som kan vara viktigare?

Fysiskt och psykiskt välmående

När undersökningar har gjorts gällande personals nöjdhet så finns det många faktorer som spelar in. Lönen är en av faktorerna men det finns många andra som kanske kan överraska. Personal vill känna sig hörd och sedd samt känna att företagsledningen och chefen bryr sig. Arbetsmiljön och kollegorna är andra viktiga faktorer, samt att man har arbetsuppgifter och en arbetstid som fungerar. Hur ser du då till att personalen mår bra? Att erbjuda företagsmassage är ett mycket uppskattat sätt, där personalen kan lösa upp knutor och få en blodcirkulation som kroppen mår riktigt bra av.